Bell Schedules

Bell Schedule 2022-23

Purple/Silver Day Rotation Schedule 2022-23 
 
North Arvada Bell Schedule
Purple (Odd) & Silver (Even) Days
Blocks 6th grade 7th grade 8th Grade
ACCESS Enter Door # 16
GT Door #2
7:45 - 7:55
(10 Min)
Enter Door # 2
GT Door #2
7:45 - 7:55
(10 Min)
Enter Door # 4
GT Door #2
7:45 - 7:55
(10 Min)
Tardy Bell 7:55
PRIDE AM
Daily announcements and Pledge of Allegiance
7:55 - 8:40
(45 mins)
7:55 - 8:40
(45 mins)
7:55 - 8:40
(45 mins)
Block 1 8:40 - 10:10
(90 mins)
8:40 - 10:10
(90 mins)
8:40 - 10:10
(90 mins)
Block 2
10:10 - 10:45
(35 mins)
Lunch
10:10 - 10:55
(45 mins)
10:10 - 11:40
(90 mins)
10:45 - 12:15
(90 min)
10:55 - 11:30
(35 mins)
Lunch
11:30 - 12:15
(45 mins)
11:40 - 12:15
(35 mins)
Lunch
Block 3 12:15 - 1:45
(90 mins)
12:15 - 1:45
(90 mins)
12:15 - 1:45
(90 mins)
PRIDE PM 1:45 - 2:30
(45 mins)
1:45 - 2:30
(45 mins)
1:45 - 2:30
(45 mins)
2:30 - 2:45 Staggered Release Time
2:30 - 6th
2:35 - 7th
2:40 - 8th
2:45 - Bus Leaves
All students will have 4 Blocks in each day. Block 2 will include Lunch / Recess

PRIDE classes will include community building circle, career lessons, SEL lessons.

Enrichment may include executive functioning skills, remediation or extension.

2 Hour Delay Schedule

2 Hour Delay Info:

  • Two-hour delay will only be used during extreme circumstances of inclement weather
  • Families will be notified by 6:00 a.m.
  • School starts 2 hours later than the regular start time of your school
  • School ends at the normal time
  • Buses run 2 hours later than normal in the morning
  • Breakfast will not be served
  • Tardies/absences will be excused if school is notified by family
Website by SchoolMessenger Presence. © 2022 Intrado Corporation. All rights reserved.